KITE-KURSSIT

Järjestämme leijalautailukursseja aloittelijoille ja kokeneemmille kitettäjille. Laadukkaan ja turvallisen opetuksen takaavat IKO-sertifioidut opettajat. Kursseillamme on 100% Fiilistakuu – jos koet ettei kurssilla ole hyvä boogie, saat rahasi takaisin!

Leijalautailukurssi on myös mainio lahjaidea! Meiltä saat halutessasi myös päheän lahjakortin. Maksutapoja on lukuisia: Visa, lasku, Klarna, Smartum ja korttipääte kaupassamme.

TALVIKURSSIT

Järjestämme snowkite-kursseja pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja isommille ryhmille sovitusti myös muissa mestoissa. Kursseilla käytämme uusimpia leijalautailuvälineitä, jotka soveltuvat niin talvi- kuin kesäkeliinkin. Oppiminen on turvallista ja ennen kaikkea mukavaa puuhaa.

 

Talvikitekurssit järjestetään järvien ja merien jäillä. Messiin tarvitset omat skimbat tai lumilaudan, lämmintä vaatetta ja timanttisen asenteen – me hoidamme loput. Kursseja on joka viikonloppu, mutta aikataulu joustaa tuulten mukaan. Nappaa itsellesi talveksi kurssi verkkokaupastamme ja sovitaan yhdessä aikataulut.

Snowkite peruskurssi, Snowkite jatkokurssi, Yksityistunnit

KESÄKURSSIT

Järjestämme kite-kursseja pääkaupunkiseudulla, Hangossa ja Porissa sekä isommille jengeille sovitusti myös muissa mestoissa. Kursseilla käytössä on uusimmat kite-välineet, jotka soveltuvat niin talvi- kuin kesäkeliinkin. Oppiminen on turvallista ja ennen kaikkea kivaa puuhaa.

 

Kesän kurssin voit varata itsellesi tai lahjaksi jo nyt! Messiin tarvitset vain timanttisen asenteen – me hoidamme loput. Kursseja on joka viikonloppu, mutta aikataulu joustaa tuulten mukaan. Nappaa itsellesi kurssi verkkokaupastamme ja sovitaan yhdessä aikataulut.

 

Leijalautailun peruskurssi, Leijalautailun 2 päivän kurssi, Leijalautailun 3 päivän kurssi, Yksityistunnit

Lisätietoa kursseista ja vuokrauksesta

Kaupasta

Sähköpostitse info@jujukite.fi

Puhelimitse 044 569 3074

Jujukas

Liquid Force Finland

Wake The Stadium

Wake Tour Finland